REGISTER

Cum sa faci iteme , lv bani pe metin2ro
Salut , dupa mult timp de gandit m-am decis sa va fac un tutorial cum sa faceti nivel si bani pe meitn2ro.
Pai pentru a face iteme si bani pe metin2ro trebuie multa munca .
Incepem de la nivel 1.
Avem nevoie de : Armura de calugar +6 , Scut +6 , Coif de nivel 1 +6 O arma de nivel 5 +6.
Facem nivel 5 la caini ca sa putem echipa arma.
Mergem ne alegem magiile mental ( Faceti cum zic eu ca e mai bine , luativa mental o sa vedetic e bine va prinde la 30 vi el schimbati cand aveti iteme )
Mergem si ne facem nivel 10 la mistreti ( Punem puncte doar pe corp rezistent pana il facem M)
Dupa ce am facut nivel 10 putem merge la ursi de nivel 12 , 15 18 si putem creste acolo pana la nivel 18.
Dupa ce am facut nivel 18 trebuie sa avem : o arma de nivel 15+6 , o armura de nivel 18+6 .
Acum putem creste in map2 . Facem in map2 nivel 25.
Acum ne trebuie o coasa de nivel 25+4 ( Putem si mai mult )
Stam aici si facem nivel 28 .
Dupa ce am facut nivel 28 mergem la arahani ( Cu corpul M putem rezista si la 5-6 grupe)
Aici stam la farmat facem nivel 30 si ne oprim , cautam o breasla de in care as donati exp ca sa nu faceti lv .
Pentru ca acest tutorial sa merga adica chiar sa faceti bani din farmat la arahani va trebuie un bot .
Nu am voie s ail postez , voi face un POLL ca sa vad daca il postez sau nu .
Eu cu acel bot fac cam 13-14 riburi pe zi ( 14-15 ore stat la farmat )
Nu am voie sa il postez pentru ca dopmnul Llegolas crede ca postam keyloggere ,desii nu postam toti keyloggere .
Toate forumurile mari au cate o sectiuen hack numa llegolas e cu mot!
Reply
Multumesc !
Reply