REGISTER

"O victorie frumoasă şi preţioasă.
Mulţescu, satisfacţie nemărginită că şi-a învins fosta echipă: "O victorie frumoasă şi preţioasă. Astra e creaţia mea, cred că le-am făcut un bine"
[Image: gigi-multescu.jpg?width=610]
Astra a suferit la Mediaş a treia înfrângere consecutivă, scor 2-1, şi riscă să piardă locurile care duc în cupele europene. Pentru Gigi Mulţescu, antrenor la echipa gazdă, a fost şi o ocazie să demonstreze că a fost îndepărtat pe nedrept de la conducerea Astrei.

Tehnicianul Gazului îşi felicită jucătorii pentru rezultat, dar în acelaşi timp subliniază slăbiciunile cu care se confruntă Astra.

"E foarte frumoasă victoria şi mai ales preţioasă. Se acumulase oboseală, dar jucătorii au arătat disciplină şi dăruire în joc. Ne-a ieşit pasenţa, puteau fi şi mai multe goluri, dar importante sunt punctele.

Am luat Astra de jos, e creaţia mea. Eu ţin la jucători, nu a fost vorba de nicio revanşă în partida din această seară. Echipa nu e pregătită fizică, la cât de obosiţi au părut. Noi pe final eram epuizaţi fizic, dar ei nu au profitat.

Nu cred că le-am stricat atmosfera, poate le-am făcut un bine. Să analizeze ce nu merge şi să evolueze marţi, în Cupă, mai bine. Sper să câştige Cupa, să mă bucur şi eu, nu?", a declarat Gigi Mulţescu
Reply

Messages In This Thread