REGISTER

Prezentare Crippler
[Image: 530330_395122463898480_1690134138_n.jpg]
۞Numele tau complet : Ionita Emilian Andrei
۞Cu ce nick joci CS : -[eoH]-*Crippler
۞Varsta: 17
۞Localitate: Buzau
۞Hobby-uri : Imi place sa scriu povesti in timpul liber, consider ca am o imaginatie bogata si asta e singurul fel in care pot sa o "eliberez" . Deasemenea o noua pasiune este designul, de curand am fost "luat" intr-un studio de muzica din Buzau, momentan sunt designer, fac cover-urile/imaginile/bannerurile/videourile, sper ca pe viitor sa pot intra in industria muzicala dar pentru asta am nevoie de mai multa incredere in sine.
۞Ocupatie: Elev
۞Jocuri preferate: Prince of Persia series, Devil may Cry series, The Suffering serries, Shaiya, 12Sky2, GTA San Andreas(de asemenea joc si SAMP), Max Payne series-Sunt genul care prefera Oldies but Goodies
Filme:[/color] Prefer Comedie/Actiune/Horror, filmele ce s-au remarcat au fost Real Steel, American Pie, Eurotrip(cea mai buna comedie vazuta vreodata, 10/10, vizionat de 9 ori) Martin Lawrence(tot), Chris Tucker(majoritatea) si preferatul din 2011 "Warrior", sugerez vizionarea acestui film, este perfect, sunt cu siguranta mult mai multe filme ce mi-au placut dar astea le pot tine minte.
Muzica: Rock si Rap in majoritatea timpului desii sunt deschis la orice gen
۞Steam: OFF
۞Y!M:: Crippl3rz0r@yahoo.com
۞MSN:: creepy_crippler@mylife.com
۞ Skype: creepy_crippler
۞Facebook: Ionita Emilian Andrei(Crippler)
۞Cum ai auzit de noi : adiddash
۞Cateva cuvinte despre mine: Mhmm, pun suflet in ceea ce fac, imi place sa fiu sociabil cel putin pe internet, in viata de zi cu zi sunt genul care asteapta sa fie cautat. muzica reprezinta o mare parte din viata mea, acum cu studioul am ocazia sa-mi pun in valoare talentul, desii e inca la inceput sper ca voi reusi sa fac ceva in domeniu.

[color=#8000FF]P.S : Fac aprte din comunitate de ceva timp, am trecut si prin bune si prin rele impreauna cu ea Wink.

Messages In This Thread