03-14-2013, 06:27 PM
Astazi am sa va prezint ce bonusuri trebuie sa puneti pe iteme pentru a face un sura BM indestructibil :-BD .Deci fara prea multe vorbe:
Arma-Trebuie sa aveti bonusul INT,Demi humans,vit si viteza farmecului si critical
Armura-Trebuie sa aveti max hp,sword defence 2 hand defence si viteza farmecului.
Shield-Trebuie sa aveti imune la necunostinta,int,vit si Demi humans.
Helm-Trebuie sa aveti Demi humans, regenerare pv ,nu e obligatoriu sa aveti dar ar fi buna in pvp, si magic resistance
Shoes-Max hp,critical 2hand si sword defence
Earings-Demi humans si Sword defence
Necklace-Max hp,critical 2hand si sword defence
Bracelets-Max hp (unde este posibil deoarece unele bratari nu accepta...adica cele care au de la inceput hp),critical Demi Humans si magic resistance.
Pentru a fi cel mai bun jucator de pe un server trebuie facute niste ''seturi'' :-) .Adica in loc de sword sa fie 2 hand sau in loc de sword sa fie dagger bla bla bla si tot asa tra la la tra la la......Eu personal nu joc cu seturi.....Un sfat: Ca sa fii respectat incearca sa faci bonusurile amestecate.
Itemele potrivite pentru sura BM sunt:
Arma: O arma care sa aiba mult magic atack
Armura: Ce armura vreti voi
Coif: Coif de lvl 41 sura sau epic daca este pe sv
Scut: Toate cele 4 de 61 depinde de caracterul cu care faci duel
Bratara:Bratara lacrima cerului
Cercei:Cercei lacrima cerului
Colier:Colier lacrima cerului
Papuci
apuci de lvl 54 (nu mai stiu cum se numesc)
Ghid 100% facut de mine astept pareri
Arma-Trebuie sa aveti bonusul INT,Demi humans,vit si viteza farmecului si critical
Armura-Trebuie sa aveti max hp,sword defence 2 hand defence si viteza farmecului.
Shield-Trebuie sa aveti imune la necunostinta,int,vit si Demi humans.
Helm-Trebuie sa aveti Demi humans, regenerare pv ,nu e obligatoriu sa aveti dar ar fi buna in pvp, si magic resistance
Shoes-Max hp,critical 2hand si sword defence
Earings-Demi humans si Sword defence
Necklace-Max hp,critical 2hand si sword defence
Bracelets-Max hp (unde este posibil deoarece unele bratari nu accepta...adica cele care au de la inceput hp),critical Demi Humans si magic resistance.
Pentru a fi cel mai bun jucator de pe un server trebuie facute niste ''seturi'' :-) .Adica in loc de sword sa fie 2 hand sau in loc de sword sa fie dagger bla bla bla si tot asa tra la la tra la la......Eu personal nu joc cu seturi.....Un sfat: Ca sa fii respectat incearca sa faci bonusurile amestecate.
Itemele potrivite pentru sura BM sunt:
Arma: O arma care sa aiba mult magic atack
Armura: Ce armura vreti voi
Coif: Coif de lvl 41 sura sau epic daca este pe sv
Scut: Toate cele 4 de 61 depinde de caracterul cu care faci duel
Bratara:Bratara lacrima cerului
Cercei:Cercei lacrima cerului
Colier:Colier lacrima cerului
Papuci
apuci de lvl 54 (nu mai stiu cum se numesc)Ghid 100% facut de mine astept pareri