03-17-2013, 05:42 PM
G.Darius : Salut
XenoNn : Salut
G.Darius : Cum te numesti ?
XenoNn : Maier Rares
G.Darius : Spune-ne ceva de tine
XenoNn : Sunt un baiat de 16 ani din TG-Mures, prietenos, si de mare ajutor !
G.Darius : Cum ai aflat de FastCs ?
XenoNn : Am fost primul Fondator al comunitatii FastCs impreuna cu Evident
G.Darius : Esti fondator, ce inseamna asta pentru tine si ce responsabilitatii ai ?
XenoNn : A fii Fondator pentru mine, nu inseamna sa imi apar doar numele in Comunitate, a fii Fondator inseamna a ajuta membri, a aduce benificii forumului. Dar in acelasi timp ai si multe responsabilitatii....Ore pierdute care sunt Dedicate Comunitatii
G.Darius : Cum ti-se par membri comunitatii FastCs ?
XenoNn : In crestere
G.Darius : Daca ar fi sa alegi un membru din staff care isi face treaba si se comporta exemplar pe cine ai alege ?
XenoNn : Nu as putea alege acum, Astept sa se remarce cineva
G.Darius : Ce parere ai de staff-ul actual ?
XenoNn : Este destul de numeros momentan, dar ne mai trebuie membrii care sa fie activi si sa posteze foarte des
G.Darius : Cand te-ai apucat de gaming ?
XenoNn : Acum 6 ani, in timp ce am primit pentru prima data Admin pe un server de Cs
G.Darius : Care este jocul tau preferat si care a fost primul joc pe care l-ai jucat ?
XenoNn : Prim-ul meu joc a fost Tarzan, si ma joc foarte des Fifa 13
G.Darius : Cum vezi joc-ul Counter-Strike ?
XenoNn : Un bun simulator pentru viitori cadeti ai Clanurilor sau chiar ai armatei... Dupa parerea mea ar trebui sa ajunga un joc de top.
G.Darius : Cum ti-sa parut acest interviu ?
XenoNn : Obisnuit dar in acelasi timp nemai intalnit in Comunitatiile de Cs !
G.Darius : Vreau sa-ti multumesc pentru timp-ul acordat si mai ales pentru munca depusa pe forum
XenoNn : Cu placere ! Tin sa-ti multumesc si eu.
XenoNn : Salut
G.Darius : Cum te numesti ?
XenoNn : Maier Rares
G.Darius : Spune-ne ceva de tine
XenoNn : Sunt un baiat de 16 ani din TG-Mures, prietenos, si de mare ajutor !
G.Darius : Cum ai aflat de FastCs ?
XenoNn : Am fost primul Fondator al comunitatii FastCs impreuna cu Evident
G.Darius : Esti fondator, ce inseamna asta pentru tine si ce responsabilitatii ai ?
XenoNn : A fii Fondator pentru mine, nu inseamna sa imi apar doar numele in Comunitate, a fii Fondator inseamna a ajuta membri, a aduce benificii forumului. Dar in acelasi timp ai si multe responsabilitatii....Ore pierdute care sunt Dedicate Comunitatii
G.Darius : Cum ti-se par membri comunitatii FastCs ?
XenoNn : In crestere
G.Darius : Daca ar fi sa alegi un membru din staff care isi face treaba si se comporta exemplar pe cine ai alege ?
XenoNn : Nu as putea alege acum, Astept sa se remarce cineva

G.Darius : Ce parere ai de staff-ul actual ?
XenoNn : Este destul de numeros momentan, dar ne mai trebuie membrii care sa fie activi si sa posteze foarte des
G.Darius : Cand te-ai apucat de gaming ?
XenoNn : Acum 6 ani, in timp ce am primit pentru prima data Admin pe un server de Cs
G.Darius : Care este jocul tau preferat si care a fost primul joc pe care l-ai jucat ?
XenoNn : Prim-ul meu joc a fost Tarzan, si ma joc foarte des Fifa 13
G.Darius : Cum vezi joc-ul Counter-Strike ?
XenoNn : Un bun simulator pentru viitori cadeti ai Clanurilor sau chiar ai armatei... Dupa parerea mea ar trebui sa ajunga un joc de top.
G.Darius : Cum ti-sa parut acest interviu ?
XenoNn : Obisnuit dar in acelasi timp nemai intalnit in Comunitatiile de Cs !
G.Darius : Vreau sa-ti multumesc pentru timp-ul acordat si mai ales pentru munca depusa pe forum
XenoNn : Cu placere ! Tin sa-ti multumesc si eu.