03-16-2013, 08:54 PM
In prima editie il avem invitat pe Fondator-ul nostru Skipper
G.Darius : Salut
Skipper : Salut
G.Darius : Cum te numesti ?
Skipper : Alexa Sebastian Gabriel
G.Darius : Spune-ne ceva de tine
Skipper : Sunt un baiat de 16 ani, prietenos, nu acept oameni falsi si imi place sa muncesc
G.Darius : Cum ai aflat de FastCs ?
Skipper : Poi este comunitatea mea! la inceput a fost facuta de evident iar apoi m-a lasat pe mine
G.Darius : Esti fondator, ce inseamna asta pentru tine si ce responsabilitatii ai ?
Skipper : Inseamna multe ore pierdute in fata PC-ului si sunt multe responsabilitatii, trebuie sa aleg staff-ul cum trebuie si trebuie sa fac multe proiecte pentru ca membrii sa nu se plictiseasca !
G.Darius : Cum ti-se par Membri comunitatii FastCs ?
Skipper : Membri sunt destul de activi si cresc pe zi ce trece !
G.Darius : Daca ar fi sa alegi un membru din staff care isi face treaba si se comporta exemplar pe cine ai alege ?
Skipper : Sunt multi.. Nu pot alege pe 1, pentru ca eu nu fac diferentieri
G.Darius : Ce parere ai de staff-ul actual ?
Skipper : Poi mai trebuie sa lucrez cu ei.. pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat !
G.Darius : Cand te-ai apucat de gaming ?
Skipper : Acum 8 ani.
G.Darius : Care este jocul tau preferat si care a fost primul joc pe care l-ai jucat ?
Skipper : Primul joc nu-l mai stiu, Stiu sigur ca am jucat San Andreas si ma pasionat foarte mult, Iar joc-ul meu preferat este S4 League
G.Darius : Cum vezi jocul Counter-Strike ?
Skipper : Ca un joc ce creeaza dependenta si poate fi si un sport, deorace exista numitele CLANURI
G.Darius : Cum ti s-a parut acest interviu ?
Skipper : Ca oricare altu ! si mi-a placut !
G.Darius : Vreau sa-ti multumesc pentru timpul acordat si mai ales pentru munca depusa pe forum.
Skipper : Cu mare placere ! Multumesc si eu !
G.Darius : Salut
Skipper : Salut
G.Darius : Cum te numesti ?
Skipper : Alexa Sebastian Gabriel
G.Darius : Spune-ne ceva de tine
Skipper : Sunt un baiat de 16 ani, prietenos, nu acept oameni falsi si imi place sa muncesc
G.Darius : Cum ai aflat de FastCs ?
Skipper : Poi este comunitatea mea! la inceput a fost facuta de evident iar apoi m-a lasat pe mine
G.Darius : Esti fondator, ce inseamna asta pentru tine si ce responsabilitatii ai ?
Skipper : Inseamna multe ore pierdute in fata PC-ului si sunt multe responsabilitatii, trebuie sa aleg staff-ul cum trebuie si trebuie sa fac multe proiecte pentru ca membrii sa nu se plictiseasca !
G.Darius : Cum ti-se par Membri comunitatii FastCs ?
Skipper : Membri sunt destul de activi si cresc pe zi ce trece !
G.Darius : Daca ar fi sa alegi un membru din staff care isi face treaba si se comporta exemplar pe cine ai alege ?
Skipper : Sunt multi.. Nu pot alege pe 1, pentru ca eu nu fac diferentieri
G.Darius : Ce parere ai de staff-ul actual ?
Skipper : Poi mai trebuie sa lucrez cu ei.. pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat !
G.Darius : Cand te-ai apucat de gaming ?
Skipper : Acum 8 ani.
G.Darius : Care este jocul tau preferat si care a fost primul joc pe care l-ai jucat ?
Skipper : Primul joc nu-l mai stiu, Stiu sigur ca am jucat San Andreas si ma pasionat foarte mult, Iar joc-ul meu preferat este S4 League
G.Darius : Cum vezi jocul Counter-Strike ?
Skipper : Ca un joc ce creeaza dependenta si poate fi si un sport, deorace exista numitele CLANURI
G.Darius : Cum ti s-a parut acest interviu ?
Skipper : Ca oricare altu ! si mi-a placut !
G.Darius : Vreau sa-ti multumesc pentru timpul acordat si mai ales pentru munca depusa pe forum.
Skipper : Cu mare placere ! Multumesc si eu !
)