REGISTER

[Reclamatie] Rules not respect !

Username-ul tau : Panda.
Gradul tău pe forum : Membru
Numele Moderatorului : Nu știu cine este mai exact de vina dar cu toți nu au respectat regulamentul de la battle zone !
Nemultumirea : Acest topic nu respecta regulamentul http://fastcs.ro/forum/viewtopic.php?f=60&t=1551 iar moderatori și administratori au trecut cu vederea !
Dovada ( link de la postul respectiv ) : http://fastcs.ro/forum/viewtopic.php?f=60&
Data :

Regulament battle !
4. Ceilalți useri vor vota una dintre cele doua lucrări aducând argumente. [Voturile neargumentate nu se iau în considerare, se șterg fără avertizare]
Regula număru 4 a fost încălcata ! au fost mai bine de 6 voturi neargumentate !.

De azi inainte :
* Daca ADVERSARUL ACCEPTA, INCEPETI CREATIILE iar eu [ sau unu` dintre designeri ] vin si dau T.C. pana terminati ! [ NU POSTATI NIMIC ]
* CAND UN ADVERSAR TERMINA LUCRAREA INAINTEA CELUILALT ===> PM [mesaj privat ] LA DESIGNERI ! [ cine nu respecta regula asta, duel inchis + ghena ! ]
* APOI VIN EU SAU UNUL DINTRE DESIGNERI SI POSTEZ/A AMBELE CREATII !
* CINE NU RESPECTA NOILE REGULI SE VA ALEGE CU TOPIC INCHIS !!!!!!

* IDEEA PRINCIPALA ESTE ==> SA NU POSTATI CREATIILE CHIAR DACA ATI TERMINAT !
* LUCRAREA FIECARUIA DINTRE USERI NU ARE VOIE SA CONTINA NICK-UL DUMNEAVOASTRA ! GASITI ALT TEXT !

La fiecare battle autorul trebuie sa fie anonim , dar și regula asta a fost încălcata !
Eu cred ca trebuie luate masuri pentru respectarea regulamentului , Din cate vad nu prea este luat în serios ! Cred ca designerul respectiv trebuie avertizat !
ruNNN-r Wrote:Nu serios? Ai trecut cu vederea? Arata-mi ce a facut fiecare !
:contra

Cum am trecut cu vederea , acel regulament este pentru a fii respectat !
Regula număru 4 este foarte clara , voturile neargumentate se sterg instant ! [ Multi moderatori și administratori nu au respectat asta ]

Creațiile trebuie sa fie anonime fără nume , pentru a nu primi voturi doar pentru ca ai vechime sau ai mult prieteni pe forum

Ce iți pot arata ? regulamentul nu a fost respectat ce dorești mai mult de atâta ruNN ? .. De ce ești asa nervos ? pentru ca nu iți faci treaba cum trebuie .. Asta este și munca ta dacă un topic nu respecta regulamentu trebuie închis , Dar voi sunteți prea ocupați cu copy si past
Panda are dreptate.. s-a incalcat unu dintre reguli! dar cum la-u incalcat toti .. nu putem avertiza pe nimeni.. doar SA NU SE MAI INTAMPLE!!!

:tc