REGISTER

bancuri bula
1 Moş Nicolae stă în seara de Ajun în faţa lui Bulă. Îi arată cu degetul şi îi spune:
- Ai fost cuminte anul acesta?
La care Bulă:
- Tată, moşul ăsta mă ameninţă! Sună avocatul!

2 Era bula la scoala il intreaba diriginta dc ai lipsit 3 saptamani de la scoala?
Bula - in prima saptamana ia cazut o caramida in cap mamei
Diriginta- A doua?
Bula- in a doua saptamana ia cazut o caramida in cap tatei
Diriginta- a treia?
Bula- in a treia saptamana ia cazut o caramida in cap bunici
Diriginta- dar in timpu ala tu ce faceai?
Bula- aruncam caramizi de pe casa.
Reply
Smile)
Reply
Auzi si inca unu de la mn:
1. Zice un purice cate alt purice: Hei! ce zici sa mergem pe jos sau sa luam un caine? Smile)
2.Hei dos de osanza cand ma urc pe tn ma ratacesc Smile)
3.Merge bula la taicaso in baie, tati ce e aia, taicaso spuse astai calu fiule,merge in baie la maicasa,mama ce e asta, fiule asta e padurea.Noaptea doarmne copilul cu maicasa si taicaso si ii spune Mama,tata , cred ca sa ratacit calul in padure ca tot intra in padure si iese Smile) :acceptat
Reply
Auzi si inca unu de la mn:
1. Zice un purice cate alt purice: Hei! ce zici sa mergem pe jos sau sa luam un caine? Smile)
2.Hei dos de osanza cand ma urc pe tn ma ratacesc Smile)
3.Merge bula la taicaso in baie, tati ce e aia, taicaso spuse astai calu fiule,merge in baie la maicasa,mama ce e asta, fiule asta e padurea.Noaptea doarmne copilul cu maicasa si taicaso si ii spune Mama,tata , cred ca sa ratacit calul in padure ca tot intra in padure si iese
Reply
All sa nu credeti ca eu fac posturi doar pt mesaje daca vreti nu mai fac... dar eu fac sa fiu informat sa le zic si la altii prieteni Smile)
Reply