REGISTER

Cerere grad rZv.
Nick : rZv.
Varsta : 16
Experienta : Cam 1 an jumate :-??
Ce functie esti : User
Ce functie doresti : Moderator
Ce responsabilitatii are moderator : Sa aiba grija de zona la care modereaza , sa dea T.C , warn celor care injura , fac reclame ...etc , In cazul Moderatorului Global trebuie sa intretina forumul atunci cand fondatorii nu sunt online , trebuie sa dea ban , warn (cu motiv , celor care jignesc , fac reclame , etc ).
Date de contact : (Yahoo,Skype,Steam) Y!M : dark_coffin96 , STEAM : kimz0rr , SKYPE : -
De ce doresti moderator ? : Pentru a intretine forumul la zona Prezinta-te si la zona RESURSE , deoarece aceste categorii imi plag , promit ca o sa am grija de tot ce misca in acea zona , .

P.S. : O sa stau pe forum in cursul saptamanii pe la orele 9-12 , si pe la orele 19 - 24 , in weekend normal ca o sa stau mai mult adica in jur de 7,8 ore pentru ca nu pot sa imi dedic timpul numai pe forum , mai ies afara cu prietenii la un fotbal ceva...
Am fost colegi pe o alta comunitate ai renunţat foarte uşor prima oară , dece să nu o faci si a doua oară
:contra
Am renuntat pentru ca acea comunitate nu mai este cum era , au plecat jumate din useri.
rZv. Wrote:Am renuntat pentru ca acea comunitate nu mai este cum era , au plecat jumate din useri.
Ma scuzati pentru x2.
Dar si aici daca pica putin comunitatea asta , cu 20 de membri renunti si la asta . :-j
:contra Am incredere in ce spune weed Big Grin
Pentru moderator trebuie cateva responsabilitati ,
pe care u nu ai aratat ca esti demn de ele de la mn ai

Code:
Moderator

Cerințe:

-Un minim de 250 de posturi
-Seriozitate si vorbire corect gramaticală pe forum !
-Activitate zilnică
-Vechime forum o săptămână.

Nu respecti niciuna dintre aceste cerinte , deci : :contra
Code:
Moderator

Cerințe:

-Activitate zilnică
MArian Wrote:
Code:
Moderator

Cerințe:

-Activitate zilnică

nu ai 250 posturi