REGISTER

Selecţionerul i-a criticat pe stelişti
Victor Piţurcă s-a arătat nemulţumit de steliştii de la lot, Reghecampf îi oferă soluţia: "Dacă nu-s buni, să nu-i mai cheme"
[Image: steaua.jpg?width=610]
După ce Victor Piţurcă a reafirmat în cadrul unei conferinţe de presă că steliştii veniţi la lotul naţional pentru dubla cu Ungaria şi Olanda au fost slab pregătiţi fizic, Laurenţiu Reghecampf i-a oferit replica antrenorului naţionalei. Tehnicianul stelist i-a recomandat selecţionerului să nu-i mai cheme pe jucătorii roş-albaştri la lot dacă nu-i consideră apţi.

"Nu vreau să comentez despre ce se întâmplă la echipa naţională, nu îmi sun jucătorii când sunt la lot. Dacă voi considera că sunt anumite reproşuri care nu sunt reale, atunci voi răspunde. Antrenorul naţionalei spune că jucătorii nu se ridică la nivelul aşteptat, atunci de ce îi mai convoacă?

Tănase? Eu consider că este un jucător foarte bine pregătit fizic, de aceea l-am şi folosit la Galaţi. Probabil la naţională se cere altceva, aşa că dacă nu sunt pregătiţi pentru naţională, să nu-i mai cheme", a spus Reghecampf
Reply
Daca nu le place de Stelisti sa nu ii cam cheme , si sa vedem atunci cu cine mai joaca Romania . Fara jucatorii stelei am fi mai rau.
Reply