04-06-2013, 08:23 AM
![[Image: dani-alves.jpg?width=610%5D]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7953/10710864/1/dani-alves.jpg?width=610%5D)
Dani Alves a cedat nervos după meciul cu PSG: "Nu suntem RETARDAŢI! Cum să nu vezi aşa ceva!?" De ce e Mourinho vinovat pentru ce s-a întâmplat:
Dani Alves a luat "foc" după meciul Barcelonei de la Paris, încheiat la egalitate, scor 2-2.
Golul egalizator marcat de PSG a venit după un off-side clar în care se afla Zlatan Ibrahimovic, iar fundaşul dreapta al catalanilor a pus tunurile pe arbitrii întâlnirii.
"Nu e posibil să nu vezi un off-side de doi metri. Nu suntem proşti, nu suntem retardaţi! Nu am de gând să arăt o faţă politicoasă cum fac ceilalţi, nu!", şi-a început Dani Alves tirul.
"Aşa se întâmplă când se pune prea multă presiune pe arbitri. Contează extrem de mult asta", a spus fundaşul, după care întrebat fiind dacă spusele sale sunt îndreptate în vreun fel spre Jose Mourinho, a răspuns sec: "Da! Totul a început atunci. Aşa se întâmplă cânt eşte prea bun. Din acest motiv se întâmplă asemenea lucruri".
"De fiecare dată eu trebuie să ies în faţă, să fiu băiatul rău... Dar prea puţin îmi pasă. Sunt liber să vorbesc şi să spun ceea ce cred, aşa cum fac şi alţii. Trebuie să reacţionam în astfel de situaţii pentru că, în caz contrar, noi picăm de proşti", a mai spus Dani Alves, citat de Sport.es