REGISTER

Essien, al doilea caz Adebayor la Real Madrid?
[Image: 515ae07195f9cfb57c000003]
Michael Essien a sosit în vară, de urgenţă, în locul francezului Lass Diarra, plecat în Rusia, la Anji. Şi, de la sosirea la Real Madrid, nimic nu i se poate reproşa ghanezului, un fotbalist muncitor, dedicat şi polivalent, jucând, la nevoie, chiar şi fundaş stânga. Mijlocaşul şi-a câştigat, astfel, aprecierea fanilor de pe Bernabeu.

Totuşi, se pare că asta nu a fost suficient, iar fotbalistul african s-ar putea întoarce la Chelsea la finalul sezonului, întrucât Real Madrid nu a făcut nicio mişcare pentru a activa clauza de cumpărare a fotbalistului de 30 de ani. Asta deşi Essien a strâns 26 de meciuri la Real, din care 22 ca titular, şi a marcat un gol în acest sezon.

Nici Adebayor nu a fost păstrat în lot după împrumut

Ghanezul şi-a exprimat punctul de vedere într-un interviu acordat The Sport Review: "Eu am un contract semnat cu Chelsea şi în prezent sunt doar împrumutat la Real Madrid. Aşadar, nu s-a schimbat nimic în situaţia mea".

Astfel, Real Madrid ar trebui să demareze procedurile de cumpărare a mijlocaşului ghanez pentru a-l avea şi din sezonul viitor în lot. În caz contrar, Essien ar fi doar un al doilea caz Adebayor, care a fost, la rândul său, o soluţie temporară pentru "galactici" în urmă cu două sezoane, fiind împrumutat doar un retur de campionat de la Manchester City şi nu a continuat pe Santiago Bernabeu.
Reply