04-12-2013, 12:24 AM
![[Image: 1-mediafax-foto-alexandru-solomon.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10728374/1/1-mediafax-foto-alexandru-solomon.jpg?width=610)
Unul dintre liderii galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, spune că "investighează" şi el cazul în paralel cu ancheta Poliţie şi îi avertizează pe cei care au comis această faptă că ar fi mai bine să se predea autorităţilor.
"Nu am aflat cine l-a bătut pe Stanca, dar o să vedem noi cum facem. Am înţeles că şi Poliţia a demarat o anchetă. Norocul lor ar fi doar să-i prindă Poliţia înainte. Eu mă întâlnesc şi cu jucători de la Rapid şi de la Dinamo, dar nu fac aşa ceva. Stanca e jucător de fotbal, poate mâine-poimâne juca la ei. Nu zic acum că suporterii Rapidului sau ai lui Dinamo l-au bătut, dar nu e normal aşa ceva", a declarat Gheorghe Mustaţă la Sport.ro.
Rapidiştii au dat o replică la auzul speculaţiilor rivalilor. "Dacă pentru orice altercaţie în trafic sunt de vină suporterii Rapidului, eu nu mai înţeleg nimic. Eu am auzit că Stanca s-a certat cu cineva în trafic şi de acolo a ieşit un scandal. Care este vina noastră?", a declarat Cristian Buzdugan, liderul galeriei rapidiste.