REGISTER

Negoiţă se repliază după avertizările lui Ţălnar
[Image: petre-8-mediafax-foto-laurentiu-mich.jpg?width=610]
Negoiţă se repliază după declaraţiile antrenorului şi spune că va avea loc o discuţie: "Nu se pune problema schimbării antrenorului atâta timp cât echipa merge:

"O să am o discuţie cu Ţălnar. A fost adus în momente grele după care a fost dat afară inexplicabil. Probabil că are oferte, rămâne să discut cu el. În acest moment lucrurile merg foarte bine, ca rezultate. Dinamo are anumite pretenţii şi aşteptări. Dinamo ar trebui să fie undeva între locurile 1 şi 3. Atâta timp cât lucrurile merg bine, nu văd de ce am schimba antrenorul", a declarat Negoiţă la Digi Sport.

Se teme de U Cluj şi face un apel către suporteri: "Va fi mai greu decât cu CFR"

"Cu U Cluj va fi extrem de greu. E o vorbă: să te ferească Dumnezeu de cei care nu au ce pierde. Stau destul de bine, va fi extrem de greu. Ar putea fi mai greu decât cel cu CFR Cluj. Foarte important, un plus mare pentru noi vor fi suporterii. Fac un apel către ei, să vină alături de echipă. Rolul lor este determinant. Cu vânzarea biletelor stăm din ce în ce mai bine. Dar suporteri dinamovişti sunt mult mai mulţi şi aşteptăm să vină în număr mult mai mare", a mai spus acţionarul.

Negoiţă se gândeşte deja la Steaua: "Voi promite o primă substanţială"

"O victorie cu Steaua ar fi extrem de importantă. Voi promite o primă substanţială. Eu sunt optimist, şansele sunt egale", a mai spus acţionarul.

Ţălnar: "Am ajuns cu cuţitul la os"

"Mi-a ajuns şi mie cuţitul la os. Oferte au venit întotdeauna, dar nu am plecat pentru că sunt "câine". Sunt de 37 de ani în acest club, unde am muncit pentru a face performanţă. Se pare că cei care au venit au aceleaşi metode ca şi cei din trecut, care nu au apreciat ceea ce am realizat pentru club", a spus Cornel Ţălna
Reply