04-12-2013, 09:40 PM
![[Image: img-86801.jpg?width=610]](http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10740300/1/img-86801.jpg?width=610)
Echipa constănţeană,Viitorul va întâlni luni,în deplasare echipa locală din Iaşi,CSMS.Partida se anunţă una destul de interesantă,ambele echipe aflându-se într-o zonă periculoasă a clasamentului. CSMS Iaşi vine după o înfrângere în faţa Stelei,deşi a avut un început bun de partidă,reuşind chiar să deschidă scorul în Ghencea.De partea cealaltă echipa vizitatoare,Viitorul Constanţa,vine după o remiză fară goluri împotriva celor de la Oţelul Galaţi, disputată pe stadionul Farul din Constanţa,scor 0-0.
Antrenorul constănţenilor,Cătălin Anghel are încredere în jucătorii săi şi crede că echipa este în creştere de la meci la meci.”Am încredere în aceşti copii şi cred că este vremea pentru o victorie.Creştem de la meci la meci şi asta se vede în jocul nostru.Ştim că vom întâlni o echipă agresivă,o echipă bună mai ales când joacă pe teren propriu,dar suntem obişnuiţi cu ei pentru că i-am întâlnit şi în liga a doua.Au în spate un public frumos care o să îi împingă de la spate dar aşa cum am mai spus,trebuie să fim mai pragmatici” a declarat Cătălin Anghel în cadrul unei conferinţe de presă.
"Trebuie să ne concentrăm,să dăm tot ce avem mai bun din noi şi să câştigăm meciul de la Iaşi. Ştim că au o echipă bună, îi respectăm pe cei de la Iaşi,dar cred că noi suntem mai buni şi vom arăta asta pe teren. Avem nevoie de această victorie pentru a aborda următoarele partide cu un moral mai ridicat” a declarat Aurelian Chiţu în cadrul aceleaşi conferinţe de presă.
"Mergem la Iaşi să câştigăm.Întâlnim o echipă agresivă dar cred că ne vom impune.Suntem bucuroşi că va reveni şi Denis Alibec pentru că este un jucător bun şi ne ajută foarte mult în jocul pe care îl practicăm", a declarat mijlocaşul celor de la Viitorul,Romario Benzar.